De leukste fashion tips/hacks

fashion tips

Soms moet je even creatief zijn om de leukste look voor die dag neer te zetten. Soms heb je net je gereedschappen niet bij je om van jezelf een echte fashion tiger te maken die de wereld aan kan. Soms kun je wel wat inspiratie gebruiken om de perfecte look van de dag neer te zetten. Om al deze redenen hebben wij deze blog speciaal voor jou geschreven. Je gaat hierin 5 fashion tips/hacks lezen waarmee jij je outfit van de dag helemaal kunt afmaken.

Wimpers krullen zonder krultang

Stress! Je krultang is weg en je wilde net je wimpers gaan krullen! Stop direct met het overhoop halen van je slaapkamer en krul die wimpers zonder krultang. Hier is het stappenplan. 1) smeer een grote laag mascara op je wimpers en begin deze vast te krullen met het kammetje. 2) maak je handen warm en krul vervolgens de wimpers met je vingers door een opwaartse beweging te maken. Geen zin in vieze handen? De achterkant van twee lepels werken ook prima. Zo krijg je de mooiste gekrulde wimpers, zonder krultang.

Je favoriete jurk onder de wijnvlekken?

Sta je net los te gaan op een feestje in je favoriete jurk botst er iemand tegen je aan. Ze verontschuldigd zich en loopt snel verder. Je denkt dat alles oké is, totdat je vriendin ineens tegen je zegt dat je favoriete jurk onder de rode wijn zit. Gooi die jurk niet weg! Zet ook de schaar er niet in! Rode wijn uit een jurk halen kan namelijk prima door middel van zout. Pak de jurk, strooi een beetje zout op de vlek en hang de jurk in de zon. Laat deze ongeveer een dag hangen en doe deze daarna in de was. Hop de vlek is weg.

Zomertrends

We kunnen deze fashion hacks/tips blog natuurlijk niet schrijven zonder het benoemen van de zomertrends voor 2019. Dit jaar zijn felle kleuren weer helemaal in. Dankzij de bekende designer Kenzo zijn daarnaast dierenprints helemaal nu. Dat werkt echter nog verder in tassen in de vorm van dieren en felle kleuren die de dierenprints complimenteren. Daarnaast is het throwback time! De leukste fashion items uit jouw jeugd mogen gecombineerd worden met de hipste items van nu. Happy shopping!

Jij nog een fashion tip?

Heb jij nog een fantastische fashion tip/ hack voor ons! Laat het ons dan weten. We verzamelen iedere maand de leukste tips en plaatsen deze op onze blog.