Heren sieraden en accessoires trends voorjaar 2019

Wellicht heb je het zelf ook opgemerkt, maar we zien in het straatbeeld van Nederland, steeds meer mannen die veel doen met sieraden en accessoires. Waar dit in meer modebewuste landen zoals Italië en Spanje wellicht al sinds de oorsprong van deze landen zo is, beginnen de Nederlandse mannen eindelijk ook meer aandacht te besteden aan de mode. Enfin, in dit artikel bespreken we een aantal globale trends die we voorzien voor komend voorjaar.

Allereerst qua armbanden zien we een opmars in zilveren armbandjes specifiek. Mannen houden doorgaans toch meer van minimalistische doch stijlvolle accessoires, en zilver is daar wel een van de meest geschikte materialen voor. Tevens leren armbandjes zijn enorm in trek. En natuurlijk veel roestvrij staal.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/mannen-armband/

Qua kettingen zien we juist een tegenovergestelde trend. Waar gouden kettingen al jaren met name geassocieerd wordt met rappers, lijkt dit nu toch ook in zwang te komen bij de reguliere niet-rappende man. Toegegeven men kiest doorgaans niet voor de super bling bling versies die we kennen van de rap video’s, maar desalniettemin zijn het in het oog springende sieraden.

Een derde trend dan is de opkomst van reversspelden. Een gouden ketting zul je niet snel dragen op kantoor, maar reversspelden zijn wel geschikt voor zakelijke gelegenheden. Reversspelden zijn zo geliefd door mannen omdat ze simpel aan te brengen zijn op een pak. Het is een subtiel element, met impact. Er zijn tegenwoordig, vele reversspelden varianten te vinden online.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/reversspelden/

Oorbellen zijn nog steeds niet erg populair bij de mannen echter. Maar dat betekent niet dat je deze moet laten liggen. In tegendeel dit is een kans om positief te onderscheiden. Beroemdheden zoals Cristano Ronaldo hebben op dit vlak al het goede voorbeeld getoond. Mannen kunnen goed voor de dag komen met oorbellen. Het advies is wel om de oorbellen net zoals de armbandjes subtiel te houden, dus opteer voor minimalistische zilveren oorbellen zijn ons advies zijn.