Het kapsel voor jouw momenten!

Een kapsel is een speciaal iets van jouw identiteit. Het is hét kenmerk dat veel van jou beschrijft. Er zijn verschillende kapsels die jouw uiterlijk flink kunnen veranderen. Het belangrijkste is dat je er goed en comfortabel bij voelt! Of je nou een bob, kort kapsel, steil haar, blond haar of wat dan ook hebt, je moet er zelf goed bij voelen! Er is niks dat fijner is dan je goed, comfortabel en fijn voelen. Hoe zelfverzekerder je je voelt hoe beter dat is. Een kapsel is dus de signature kenmerk voor jouw looks. Zorg ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt, want hoe zelfverzekerder jij je voelt hoe beter dat is. 

Welk kapsel

Om een goed kapsel uit te kiezen is het belangrijk om naar een paar aspecten te kijken. Allereerst, is het belangrijk om te kijken naar de kenmerken van jouw gezicht. Als jij bijvoorbeeld een rond gezicht hebt dan zullen lange lokken jou waarschijnlijk goed staan, terwijl als jij juist een vierkant gezicht hebt veel verschillende soorten kapsels zoals een bob, lob, krullen en nog veel meer. Met een hartvormig gezicht staat een pony of bangs jou waarschijnlijk super! Al deze haarstijlen verschillen dus hoe goed ze bij je passen door de vorm van jouw gezicht! Kijk dus goed naar welk kapsel bij jouw hoofdvorm past.

Intiem met partner

Tegenwoordig draait social media om looks, hierdoor proberen erg veel mensen zichzelf steeds te verbeteren. Ze proberen perfect te zijn, eten gezond, sporten, posten veel en veranderen zelfs hun complete look door hun haarstijl te veranderen! Dat laatste kan voor veel intieme momenten zorgen. Stel je voor dat je een kapsel verandering hebt gedaan en je partner jou nu nog mooier vindt. Dan kan het zijn dat het onder de lakens heel intiem wordt, ook bij de intieme momenten kun je veel veranderen. Zo zijn er speeltjes om het onder de lakens leuk te houden. Enige vormen zijn buttpluggen, vibrators en nog veel meer!

Kleuren

Om het juiste kapsel te vinden is het belangrijk om allereerst zelf te kijken naar wat jou mooi lijkt en fijn lijkt. Je hebt er natuurlijk niks aan als je niet zelf tevreden bent met je kapsel. Het is daarom handig om te kijken naar wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Goed is het ook om alvast na te denken over de haarkleur. Wil je iets uitdagends zoals rood, blauw, paars of wil je het juist meer houden op de natuurlijke kleuren zoals; blond, bruin. Het kan ook zijn dat je meer van de ‘elegantere’ kleuren houdt zoals grijs of highlights. Er zijn verschillende kleuren voor je haar en elke kleur verandert jouw look enorm. 

Tips

Een goede tip om te kijken naar wat goed past bij je hoofd is door zelf al opties aan te kruisen en te elimineren. Overigens, ben jij degene die het best weet wat bij je past en het begint bij jezelf. Verder, is het misschien ook goed om advies te vragen bij je vrienden en familie, omdat zij ook wel een goede mening kunnen vormen.