Nooit meer strijken met strijkvrije overhemden

Voor mij is het een van de beste innovaties in het bestaan van de mens, sinds gesneden brood: strijkvrije overhemden. Recent heb ik dit fenomeen ontdekt en ik kan er niet over ophouden, tot ergernis van sommigen van mijn naasten. Enfin, het strijkijzer heb ik al in de vuilnisbak gedeponeerd, want het enigste kledingstuk dat ik tot voor kort streek waren dus de overhemden. Maar dat is nu niet meer nodig.

Ik moet wel toegegeven dat indien je het beste resultaat wil bereiken in de zin van hoe het overhemd er na het wassen uitziet, dan is strijken nog steeds wel de beste manier. Maar soms heb je gewoon even geen zin om te strijken. En in die situaties, die we allemaal wel eens tegen het lijf lopen, hoeft dat dan ook niet met strijkvrije overhemden.

Enfin, de volgende keer dat je weer overhemden gaat shoppen let hier dus goed op, lees de productbeschrijving grondig door. Als er geen woord gerept wordt over strijkvrij of strijkarm dan kun je er vanuit gaan dat het overhemd niet strijkvrij is. Koop het dan ook niet. In Nederland worden compleet strijkvrije overhemden nog maar mondjesmaat verkocht. Een van de adressen die een groot assortiment hebben online is hemdvoorhem.nl. Daar kun je strijkvrije overhemden voor alle smaken vinden. Met korte mouwen, lange mouwen, in alle kleuren van de regenboog en tevens indien gewenst met prints. Ook voor de langere mannen hebben zij een uitgebreid aanbod dus indien je specifiek op zoek bent naar mouwlengte 7 overhemden dan slaag je hier tevens.

Nu we het toch over herenkleding hebben. Een andere kledingstuk waar ik verliefd op ben geraakt zijn Falke herensokken. Dit zijn gewoon basics herensokken. Maar met kwaliteit van de bovenste plank. Sokken bevatten bijv. het hoogwaardige merino wol. Falke sokken zijn in Nederland hier te verkrijgen.